Kyseinen blogi löytyy siis täältä: http://hopeanuoleni.blogspot.com/

Jokainen meistä voi omalta osaltaan edistää tätä suvaitsevaisuutta, mutta pelkällä parjaamisella siihen ei ole mitään mahdollisuutta. Tietty kaikkien kanssa ei voi tai tarvitse olla kaveria, mutta entä edes faniuden tähden suvaita? Itse en ole riidanahaluinen enkä jaksa kiistellä mielipideasioista pidemmän päälle. Enkä edes jaksa laittaa voimiani moiseen, varsinkaan kun jo muutaman viestityksen perusteella pystyy jo näkemään, että pääseekö koko keskustelusta puusta pidemmälle.

 

Mutta pointtinani oli siis, miksi me emme voi suvaita toisiamme ja yrittää edes tulla toimeen, eikä vain purkaa sitäkin energiaa toisten nälvimiseen ja haukkumiseen, toiset anonyymeina ja toiset omien nickiensä takaa. 

 

Tiedän, että tämäkin postaus saattaa saada nämä anonyymit henkilöt postaamaan paskaa tänne, mutta otan sen riskin vaikka hieman pelottaa (jos muistanette taannoisen väännön blogissani). Otan riskin vain sen takia, että rakastan kuitenkin Hopeanuolta ja haluaisin ja toivoisin niin kovasti, että tämä fandomimme ilmapiiri parantuisi. Tietty se ei tällä postauksellani ehkä parannu, mutta kunhan toin esille, että olen valmis uhraamaan oman pääni vain sen takia, että asiat voisivat ehkä alkaa luistamaan parempaan suuntaan.

 

Ja kuunnelkaahan muuten tämä, josko se saisi teidätkin nousemaan paremman fandom-ilmapiirin eteen taistelemaan~